Weidevogelzorg en kennis vergaren Jaarrond weidevogelbeheer met onze kalender << Terug

Weidevogelbeheer beperkt zich niet alleen tot het voorjaar. Werken met weidevogels en biodiversiteit betekent het hele jaar aandacht ervoor hebben, net als bij koeien.

Elke maand is er wel een activiteit die van belang is voor de organisatie, de inventarisaties en de monitoring én het op orde houden en krijgen van het broedbiotoop. Het gaat niet alleen om het veldwerk, hoewel dat voor de vogels en de koeien wel het belangrijkste is. Veel hangt ervan af hoe u het veldwerk uitvoert. Hoeveel nesten gespaard kunnen worden en hoeveel kuikens groot worden. Veel ander werk zoals de organisatie, het verzamelen van gegevens en de verslaglegging kunt u ook aan anderen overlaten door samen te werken. Wat er allemaal door het jaar heen gebeuren kan, is in de kalender aan het eind van dit programma nog eens op een rijtje gezet.

spacer

Foto’s

spacer

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op

Herhaal onderstaande karakters voordat u het formulier verstuurt.
 
Vogelbescherming gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Wij gebruiken ze om u te informeren over ons werk, onze producten en voor marketingdoeleinden. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl . Klik hier voor meer informatie over privacy
spacer