Sjoerd Miedema en Janna van der Meer, Haskerdijken

Sjoerd en zijn vrouw Janna hebben een groot en divers bedrijf met veel vogels! Ze zijn vernieuwend bezig, bijvorbeeld met crowdfunding.

Op natuurmaatregelen scoort Sjoerd uitstekend, hij heeft ecologisch beheer op al zijn 230 ha, en verhoogd waterpeil op 170 ha. Ook heeft hij een plas-dras en een ganzengedooggebied. 

Op gebied van communicatie zijn Sjoerd en Janna overtuigend en enorm actief: niet alleen op (sociale) media maar ook in de praktijk, door het organiseren van weidevogelsafari’s en het openstellen van het bedrijf voor culturele activiteiten. De consument wordt betrokken door de verkoop van vleespakketten aan huis. De jury heeft veel waardering voor het ondernemerschap van Sjoerd en zijn vrouw voor hun communicatieve opstelling. 

De jury vindt hun inzet voor de weidevogels en educatief  fantastisch. Het aantal paren weidevogels is enorm hoog. De jury ziet dit bedrijf in de top 3 van deze Gouden Grutto verkiezing. 

Lees meer over Sjoerd en Janna

 

 

spacer
spacer

Foto’s

spacer

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op

Vogelbescherming gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Wij gebruiken ze om u te informeren over ons werk, onze producten en voor marketingdoeleinden. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl . Klik hier voor meer informatie over privacy
spacer